a-redFürdőszoba Receptek

Ha szívesen megnéznél néhány ötletes fürdőszobát, virtuálisan körbejárnád és kíváncsi vagy, mi mennyibe kerül, mindezt kényelmesen, úgy hogy egy lépést sem kell tenned, akkor fürdőszoba receptjeinket Neked találtuk ki, garantáltan imádni fogod!

e-red20 perces 5letBomba Konzultáció

Segítünk ötletekkel felturbózni leendő fürdőszobád! Ha bizonytalan vagy a fürdőszobáddal kapcsolatban, és szívesen átbeszélnéd kétségeidet egy álomfürdőszoba szakértővel, személyre szabottan, akkor foglalj egy időpontot most és gyere el hozzánk! Jelentkezz most!

b-redÁlomfürdőszoba 3D varázslat

Ha kezedben az alaprajz és a csempét is kiválasztottad, de még mindig nem tudod elképzelni az új fürdőszobád, akkor válaszd a 3D látványtervezésünket, és segítségével megtaláljuk a legjobb megoldást, tervezzük meg közösen álomfürdőszobád. Ugye kíváncsi vagy, milyen lehetőségek rejlenek leendő fürdődben?

 

Segítünk, hogy kihozd a maximumot leendő fürdőszobádból! Melyikkel kezded?


A Fürdőszoba Receptek szerzője és az Álomfürdőszobákra vágyakozók tanácsadója:

Boldog Szilvi

Szenvedélyesen szeretem a szép fürdőszobákat és burkolatokat. A küldetésem, hogy Neked is álomfürdőszobád lehessen: ötletekkel és néhány titkos trükk segítségével a lehető legtöbbet hozzuk ki leendő fürdőszobádból: legyen az kicsi vagy nagy, és legyen rá sok pénzed vagy egy kicsit kevesebb ;) Hiszek benne, hogy fürdőszoba és Álomfürdőszoba között VAN különbség és többféle receptet is kifőztem Neked a siker érdekében, sőt személyre szabottan is szívesen segítek. Imádom, hogy naponta alkothatok újabb és újabb álomfürdőszobákat és soha egy percre sem bántam meg, hogy egyébként izgalmas és jól fizető multis karrieremet félredobva úgy döntöttem, hogy fejest ugrok az addig hobbiként létező álmaimba és a "Te teljesen megőrültél? Csempét? Weben? Tuti bukás!" biztatásokkal mit sem törődve elindítom Magyarország első csempe webáruházát, álomfürdőszoba.hu néven. Azóta országszerte több, mint 8.000 ügyfelemnek segítettem abban, hogy szép és praktikus álomfürdőszobája legyen, most Rajtad a sor:)

Az elmúlt években sok ezer vásárlónknak segítettünk létrehozni álomfürdőszobájukat:

patakvolgyi-edina

Nagyon hálás vagyok a látványtervekért, a kedvességért és gyorsaságért. Sokkal átláthatóbb volt így a tervezés folyamata, mint 10 évvel ezelőtt, amikor papíron számolgattuk hova is kerüljön a dekorcsík, hova a sötét ill. világos csempe és utána próbáltuk elképzelni a végeredményt. Sok jó ötletet mutattál nekünk, amivel útjára indítottad a fantáziánkat, így mindenkinek meleg szeretettel tudlak ajánlani.

Patakvölgyi Edina
ungartimi2

El sem tudnám képzelni, milyen lenne egy új fürdőszoba tervezése látványterv, illetve a hozzá kapcsolódó szakmai segítség nélkül! Szilvinél mindkettőt megkaptam. Hozzáértő, türelmes tanácsokat, pénztárcabarát megoldásokat… Kreatív ötleteket kaptam arra, hogy hogyan tudom a maximumot kihozni fürdőszobámból! A látványterv nem csak a látvány megtervezésében, hanem a funkciók ésszerű, és praktikus megtervezésében is segít. Csodálatos fürdőszoba, személyre szabottan, az egyéni igények, ízlések figyelembevételével! Mindez egy nagyon kedves, ügyfél-centrikus kiszolgálással párosul!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!

Ungár Timi